Eskişehir'de karbonmonoksit zehirlenmeleri

Zehirlenen 7 kişi, hastanelere kaldırıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, karbonmonoksit gazından zehirlenen 7 kişi, hastanelere kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Erenköy Mahallesi Kılıççılar Sokak'ta oturan T.P. (24), A.P. (26) ile E.P. (18) rahatsızlandı.

Aynı aileden 3 kişi, yakınlarının haber verdiği 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan ve kombinin tıkanan bacasından sızan gazdan zehirlendikleri belirlenen 3 kişiden, E.P'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Caddesi'ndeki bir evde yaşayan B.C. (23) ve Z.E.D. (18), baş ağrısı ve mide bulantısı şikayetlerinin artması üzerine yakınlarının yardımıyla, Eskişehir Devlet Hastanesi'ne başvurdu.

Tedavi altına alınan B.Ç. ile Z.E.D'nin kombinin tıkanan bacasından sızan gazdan zehirlendikleri belirlendi.

Öte yandan, Karacalar Mahallesi'ndeki evlerinde yaşayan M.Ç.(58) ile eşi E.Ç. (55), rahatsızlanmaları üzerine 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Söz konusu iki kişi, sağlık ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan ve kömür sobasından sızan gazdan zehirlendikleri belirlenen M.Ç, E.Ç'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!