Eskişehir'de jandarmadan geniş çaplı denetim

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ağaoğlu'nun da katıldığı yol denetimlerinde 5 bin 200 kişi sorgulandı- Uygulamaya katılan narkotik köpekleri sayesinde 40 gram bonzai maddesi ele geçirildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde jandarma ekiplerinin yaptığı yol denetimlerinde 3 saat içinde 5 bin 200 kişi sorgulandı.

İlçe girişinde gerçekleştirilen ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu'nun da katıldığı denetimlerde 50 personel görev aldı.

Uygulamada, 3 saatte bin 120 otomobil ve 85 otobüsteki toplam 5 bin 200 kişinin bilgi taraması yapıldı. Yapılan sorgulamalarda çeşitli suçlardan aranan M.F. ve H.D, gözaltına alındı.

Narkotik köpeklerinin de katıldığı denetimlerde bir otomobilde yapılan aramalarda torpidoya saklanan 40 gram bonzai ele geçirildi. Jandarma ekipleri araç sahibi G.T'yi sorgulamak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürdü.

Vatandaşların refahı için denetimlerin devam edeceği vurgulandı.


AA

Gündem Haberleri

Ruhsatlı Silahlara Çelik Kasa Zorunluluğu Geliyor
Aile danışmanlığı merkezlerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete’de
Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN