Eskişehir'de FETÖ/PDY operasyonu

Örgütün "Deniz Kuvvetleri mahrem yapılanması"nda üst düzey yönetici olduğu iddia edilen şüpheli, Eskişehir'de yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "Deniz Kuvvetleri mahrem yapılanması"nda üst düzey yönetici olduğu iddia edilen şüpheli, Eskişehir'de gözaltına alındı.

Kocaeli'de yürütülen soruşturma kapsamında M.K. hakkında "terör örgütüne üye olmak" suçundan gözaltı kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda, KHK ile meslekten ihraç edilen ve örgütün "Deniz Kuvvetleri mahrem yapılanması"nda üst düzey yönetici olduğu iddia edilen M.K, kent merkezinde görev yaptığı özel eğitim kursunda yakalandı.

Gözaltına alınan ve ByLock kullanıcısı olduğu ileri sürülen şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından, soruşturmanın sürdüğü Kocaeli'ye gönderileceği öğrenildi.

Gündem Haberleri

FON KRİZİ CAN ALDI
KAYA ÇİFTİ PARAYI İADE ETTİ
ANKARA-ŞANLIURFA UÇAĞINDA BOMBA İHBARI
“Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü” Şimdi de Rusya’da
CİB İletişim Uzman Yardımcısı Alımı Başvuruları Başladı