Eskişehir'de definecilere suçüstü! 3 kişi kaçak kazı yaparken yakalandı

Eskişehir Odunpazarı'nda kaçak kazı yapan 3 defineci jandarma ekiplerince 2 adet kürek, 1 adet kazma, 1 adet el feneri, 1 adet plastik kova, 5 metre ip ve eldiven ile suçüstü yakalandı

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde kaçak kazı yapan 3 şahıs, jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, jandarma ekiplerince Odunpazarı İlçesi'ne bağlı Karacaşehir Mahallesi'nde Kışla Deresi Taşyatak Tepe mevkiinde 3 şahsın kaçak kazı yapacağı öğrenildi.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince bölgede çalışma başlatıldı. Çalışma sonucu kaçak kazı yapan 3 şahıs suçüstü yakalandı. Olay yerinde yapılan incelemede 2 adet kürek, 1 adet kazma, 1 adet el feneri, 1 adet plastik kova, 5 metre ip ve eldiven ele geçirildi.

Yakalanan şahıslara "Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet" suçundan işlem başlatıldığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

CAMİDE UTANDIRAN HIRSIZLIK
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı: Verdiği poz gündem oldu
Görüntüleri yayılan polis hakkında inceleme: Görevden uzaklaştırıldı
Keçiborlu’da dağlık alanda başsız erkek cesedi bulundu
Futbolda “bahis ve şike” soruşturmasında gözaltılar artıyor