Eskişehir’de cadde ve sokaklarda 2. tur sessizliği hakim

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için Eskişehir'de de vatandaşlar oy kullanmaya giderken, kentin ana caddeleri sessizliğe büründü.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Cumhurbaşkanı 2. tur seçimi için Eskişehir'de de vatandaşlar oy kullanmaya giderken, kentin ana caddeleri sessizliğe büründü.

Eskişehir'de sabah 8.00'den itibaren Cumhurbaşkanı 2. tur seçimleri için oy kullanma işlemleri başladı. Kentin işlek caddelerinden olan Köprübaşı, Hamamyolu ve 2 Eylül'ün boş olduğu göze çarparken, sadece oy kullanmaya gittiğini belirten birkaç vatandaşa rastlanıldı. Esnafın seçim dolayısıyla kepenk açmadığı da görülürken, caddeler adeta sessizliğe büründü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

FAYIN YÖNÜ DEĞİŞTİ
DMM SON NOKTAYI KOYDU
İstanbul Valisi Davut Gül, yaralı polis memurlarını ziyaret etti
Ürünlü Deresi taştı, araçlar mahsur kaldı
TEPKİLER ÇOĞALDI ERDOĞAN DEVREYE GİRDİ