Eskişehir'de bıçaklı gasp iddiası

Kent merkezinde bir kişinin cep telefonunu bıçak zoruyla gasbettiği iddia edilen ve hakkında 45 ayrı suç kaydı bulunan şüpheli, polisin düzenlediği operasyonda yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir kişinin cep telefonunu bıçak zoruyla gasbettiği iddia edilen ve hakkında 45 ayrı suç kaydı bulunan şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 28 Mart'ta İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı'nda T.O.Y'nin (19) cep telefonu ve parasının bıçak zoruyla gasbedilmesi ile ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, hakkında emniyette 45 ayrı suç kaydı bulunan şüpheli Ferhat S'yi kent merkezinde yakaladı.

Gözaltına alınan Ferhat S, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

Ruhsatlı Silahlara Çelik Kasa Zorunluluğu Geliyor
Aile danışmanlığı merkezlerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete’de
Cemil Tugay AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Buluştu
40 Yıl Sonra Toprakla Buluştu: Kızılcahamam'da Tarihi Tarım Hamlesi
BU MESAJA SAKIN TIKLAMAYIN