Eskişehir'de asayiş uygulaması

Dernek binasında kumar oynadıkları belirlenen 135 kişiye 227'şer lira ceza verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, dernek binasında kumar oynadıkları belirlenen 135 kişiye 227'şer lira ceza uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Trafik ve Önleyici Hizmetler Şubesi ekipleri, Eskişehir-Ankara, Eskişehir-Bursa, Eskişehir-Kütahya ve Eskişehir-Afyonkarahisar karayolları, İsmet İnönü, Basın Şehitleri ve Sivrihisar caddeleri ile Porsuk Bulvarı'ndaki eğlence merkezlerinde kimlik kontrolü yaptı.

Kentin giriş ve çıkışlarında arama noktaları oluşturan polis ekipleri, araçlarda arama yaparak sürücülerin kimliklerini kontrol etti.

Asayiş şubesi bünyesinde oluşturulan özel ekip, uygulama sırasında İstiklal Mahallesi Çınarcık Sokak'ta faaliyet gösteren bir esnaf derneğine, kumar oynatıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, kumar oynadıkları belirlenen 135 kişi ile 4 dernek yöneticisi gözaltına alındı, tombala makinesi ve kumar malzemelerine el konuldu.

Gözaltına alınan 135 kişi, 227'şer lira ceza verilerek serbest bırakıldı. Dernek yöneticisi 4 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı