Eskişehir'de asayiş uygulamaları

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından kent içerisinde yapılan denetim ve kontrollerde, kullanmak amacıyla uyuşturucu madde temin ettikleri...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından kent içerisinde yapılan denetim ve kontrollerde, kullanmak amacıyla uyuşturucu madde temin ettikleri iddia edilen 6 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen önleyici devriye hizmetleri, uygulama ve çalışmalarda, "Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak" suçu şüphelisi 6 kişi, 9.98 gram bonzai ve 1 uyuşturucu hapla yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Ekiplerce müdahale edilen olaylarda ise 1 ruhsatsız tabanca, 3 fişek, 4 kesici ve delici alet, resmi kurumdan hırsızlık şüphelisi 1 kişi, küçükbaş hayvan hırsızlık şüphelisi 1 kişi, yağma şüphelisi 2 kişi, silahla yaralama şüphelisi 2 kişi, cinsel taciz şüphelisi 1 kişi, çalıntı motor ve elektrikli bisiklet şüphelisi 4 kişi yakalandı.

Çeşitli suçlardan gözaltına alınan 16 kişiye adli ve idari işlem yapıldı.

Son bir haftada ekiplerce yapılan denetimlerde, bin 440 kişi ve 482 araç hakkında güvenlik sorgusu yapıldığı bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

Yüzsüzlüğün bu kadarı: Önce dolandırdı sonra harçlık istedi
Hatay'da El Sanatları Kursları Depremzede Kadınlara Geçim Kaynağı Oldu
Gökyüzünde görülen ve tanımlanamayan 3 cisim merak uyandırdı
Amatör balıkçı köpek balığını böyle görüntüledi
Erdoğan: İsrail'le tüm ilişkileri kestik