Eskişehir ve Kütahya için ‘Sarı’ kodlu sağanak yağış uyarısı

Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ve Kütahya için "Sarı" kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir ve Kütahya için "Sarı" kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, bugün öğleden sonra görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini açıkladı. Yağışların 13.00 ile 21.00 saatleri arasındaki olacağı belirtilerek, ulaşımda aksamalar, yıldırım düşmesi, ani sel, su baskını, dolu, kuvvetli rüzgâr gibi risklere karşı vatandaşlar uyarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yarısı bizden desteği 1 yıl uzatıldı! Karar Resmi Gazete’de
İstanbul’da yağışlar sonrası barajlar doldu mu? İşte oranlar
Ankara’ya kar yağdı
AFAD kriz masası çalışmaları tamamladı
10 İL İÇİN TURUNCU KOD UYARISI