Eskirimde Türkiye Şampiyonu Olduk

Türkiye Eskrim Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Gençler Türkiye Şampiyonası 03-06 Eylül 2015 tarihleri arasında Mersin’de yapıldı.

Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda308 eskrimcinin katıldığı turnuvanın 1'inci gününde erkekler ferdi karşılaşmaları yapıldı.Erkekler Ferdi müsabakalarına Epe branşında 94 sporcu arasından İlimiz sporcusu Ahmet Emin Karpuzcu 3. oldu. Turnuvanın 2'inci gününde bayanlar ferdi karşılaşmaları yapıldı. Bayanlar Ferdi müsabakalarına Epe branşında 65 sporcu arasından sporcumuz Beyza Halvacıay’ da 3. oldu. Ahmet Emin Karpuz ve Beyza Halvacıay almış olduğu bu derece ile sene içinde ülkemizi temsilen müsabakalara katılacak olan milli takım aday kadrosuna girmeye hak kazandı.

Şampiyonanın 3. gününde ise erkekler epe kategorisinde Orkun Gökbulut, Metin Tayanç Ahmet Emin Karpuzcu ve Emre Badem Den oluşan takımımız tüm rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Konyaspor Haberleri

TOPA VURMADI CEZA ALDIRDI
KONYA'NIN İKRAMINI BOŞ ÇEVİRDİ
Konyaspor’dan Yunus Emre Demirkol açıklaması
KONYASPOR'DAN 6 İSİM ADLİYEDE
KONYASPOR'DAN ANLAMLI DESTEK