Eski muhtar bacanağını ve iki çocuğunu öldürdü

Konya'nın Çumra ilçesine bağlı Üçhüyük Mahallesinin eski muhtarı, tartıştığı bacanağı ve 2 oğlunu tabancayla vurarak öldürdü.

Konya'nın Çumra ilçesine bağlı Üçhüyük Mahallesinin eski muhtarı, tartıştığı bacanağı ve 2 oğlunu tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, Çumra ilçesine bağlı Üçhüyük Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Üçhüyük Mahallesi eski Muhtarı Turan B., henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı bacanağı Adem A. ve çocukları F.A. ile Z.A.'yı beylik tabancasıyla vurdu. Baba ve iki oğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından cinayet zanlısı Turan B., jandarmayı arayarak teslim oldu. Çumra Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olay yerinde yapılan incelemelerin ardından hayatını kaybeden baba Adem A. ile oğullarının cesetleri otopsi için Çumra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

4 yaşındaki oğlunun katili ile 3 gün sonra nikâh masasına oturdu
Akaryakıt İstasyonunda Panik: Lastikçi Alevlere Teslim Oldu!
Otomobilde ölü bulunan İpek Gezer son yolculuğuna uğurlandı
Avukatlar sustu, silahlar konuştu: Meslektaşını ağır yaraladı
Komşu kavgası ölümle sonuçlandı