Eski Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen adliyeye sevk edildi

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Manavgat Belediyesi'ne yönelik yürütülen "rüşvet" ve "yolsuzluk" soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve kardeşi adliyeye sevk edildi.

Manavgat Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 1 Temmuz tarihinde gözaltına alınan eski Manavgat Belediye Başka Şükrü Sözen ile kardeşi Fatih S., geniş güvenlik önlemleri altında Manavgat adliyesine çıkarıldı.

Sözen adliyeye sevki esnasında basın mensuplarına "Kolay gelsin" diyerek yanlarından geçti.

Eski Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında parti üyeliğinin askıya alınmasının ardından 16 Temmuz tarihinde CHP'den istifa etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Metrobüs alev alev yandı: Yolcular tahliye edildi
KIZ ÖĞRENCİSİNE CİNSEL İTİSMARDA BULUNDUĞU İDDİA EDİLEN KADIN ÖĞRETMENE HAPİS TALEBİ
EGZOZ PATLATIRKEN POLİSE YAKALANDI
OĞLUNU TANIMADI, EVE ALMADI
Sahte plaka operasyonunda 4 milyonluk üretim ortaya çıktı