Eski CHP’li Meclis Üyesi’nden imam hatipler için tepki çeken sözler

Arnavutköy'de Eski CHP'li Meclis Üyesi Ayhan Örs'ten İmam Hatip öğrencileri ile ilgili söylediği sözlerle tepki çekti.

Arnavutköy'de CHP'den istifa ederek bağımsız meclis üyesi olan Ayhan Örs, belediye meclisinin Kasım ayı 1. oturumunda imam hatip okulları ve öğrencilerine yönelik tepki çeken ifadeler kullandı.

Arnavutköy Belediye Meclisi Kasım ayı 1. oturumunda konuşan Ayhan Örs, imam hatip okullarına yönelik: "Keşke hiçbiri açılmasaydı. Hepsi kapalı kalsaydı, keşke hiç açılmasaydı. Açtınız ne oldu? Okuldan bıkmış, muzdarip, okuma niyeti olmayan, aklı fikri boş işlerde olan çocuklarımız hepsi imam hatipte" dedi.

Örs'ün sözleri, diğer meclis üyelerinden tepki gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: YENİ Parti’de yetkiyi üyelere vereceğiz
Bahçeli: Terörsüz Türkiye Stratejik Bir Husustur
FON SORUŞTURMASINDA RAKAMLAR BÜYÜYOR
Liderlerden Devlet Bahçeli'ye Taziye Mesajları
SEDAT PEKER SELÇUK BAYRAKTAR'I KATLADI