Eski çalışanının çaldığı elektrikli motosiklet sahibine teslim edildi

Eskişehir'de eski iş yerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.

Eskişehir'de eski iş yerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Alpu İlçesi'ne bağlı Osmaniye Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde hırsızlı olayı meydana geldi. İşyerinde bulunan ve piyasa değeri yaklaşık 50 bin lira olan elektrikli motosiklet ile 1 adet kaynak makinesini çalan şahsın yakalanması amacıyla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Alpu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı.

Ekiplerin çalışmaları sonucunda hırsızlık olayını, işyerinin eski çalışanının gerçekleştirdiği tespit edildi. Şahsın yakalanması ve çalıntı ürünlerin ele geçirilmesi için ekipler tarafından çalışma başlatıldı. Çalışmalar sonucunda çalıntı elektrikli motosiklet terk edilmiş vaziyette ele geçirilirken, şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

420 Bin TL Ceza Yiyen Genç Canına Kıydı
Trump’ın kalacağı otelde geniş güvenlik önemleri alındı
İstanbul'da Skandal Olay: Otizmli Çocuğu Kanala İttiler
Mutlu başlayan düğün hastanede bitti
40 yıllık emeği gözlerinin önünde küle döndü