ESK, depremden etkilenen sahipsiz veya bakım imkanı olmayan hayvanları alıyor

Et ve Süt Kurumu (ESK), depremden etkilenen üreticilerin sahipsiz kalmış veya bakım imkanı olmayan hayvanların mahallinden alındığını bildirdi.

Et ve Süt Kurumu (ESK), depremden etkilenen üreticilerin sahipsiz kalmış veya bakım imkanı olmayan hayvanların mahallinden alındığını bildirdi.

ESK'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Depremden etkilenen üreticilerimizin sahipsiz kalmış veya bakım imkanı olmayan hayvanları Et ve Süt Kurumu tarafından mahallinden alınmakta, kesimlik hayvanlar kombinalarımıza, genç veya gebe hayvanlar ise bakım ve beslenmesi için TİGEM işletmelerine sevk edilmektedir" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

TESK SEÇİMİNDE FLAŞ GELİŞME
Turistik Karaelmas Ekspresi yeniden raylarla buluşuyor
İnşaat atıkları yeni yapıların hammaddesi olabilir
ASRİAD Konya Heyeti Bursa'daki Bayrak Değişimine Katıldı
3 İsmi İşaret Etti! Kurtlar Vadisi Neyi Biliyordu?