Eşiyle mesajlaştığı için aralarında husumet bulunan akrabasını öldürdü

Samsun'da bir kişi eşiyle mesajlaştığı için aralarında husumet bulunan akrabasını sokak ortasında tabancayla kurşun yağdırarak öldürdü.

Samsun'da bir kişi eşiyle mesajlaştığı için aralarında husumet bulunan akrabasını sokak ortasında tabancayla kurşun yağdırarak öldürdü.

Olay, Samsun'un Salıpazarı ilçesi Gökçeli Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda bulunan dönerci dükkanı önünde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat K., eşiyle mesajlaştığı iddiasıyla aralarında husumet bulunan akrabası İbrahim Keskin'e (33) tabancayla kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan İbrahim Keskin kaldırıldığı Salıpazarı Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Murat K. ise olaydan sonra kaçtı. Ölen İbrahim Keskin'in yakınları Murat K.'in eşi ile İbrahim arasında daha önce mesajlaşma yüzünden husumet bulunduğunu ve olayın bu yüzden meydana gelmiş olabileceğini söylediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

SOKAKTA KARŞILAŞINCA VURDU
Spiker Erhan Çelik'in eşinin ölümüne ilişkin 1 tutuklama
YILLAR SONRA GELEN ADALET
Ters yöne giren otomobil hafriyat kamyonunun altına girdi
MHK Soruşturmasında 3 Tutuklama: Detaylar Belli Oldu