Eşini öldüren koca hakkında müebbet hapis istemi

Avcılar'da eşini öldüren, kayınvalidesini de yaralayan kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı

İSTANBUL (AA) - Avcılar'da eşi Fatoş Mutlugüneş'i başından vurarak öldüren, kayınvalidesi Sabiha Bayram'ı da yaralayan Tanju Mutlugüneş hakkında, ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, zanlı Tanju Mutlugüneş'in 8 Şubat 2017'de Avcılar'da ailevi sorunlar yaşadığı eşi Fatoş Mutlugüneş ve kayınvalidesi Sabiha Bayram ile tartıştığı, tartışma sonrasında şüphelinin yanında taşıdığı tabancayla maktul Fatoş Mutlugüneş'i kafasından ve vücudunun değişik bölgelerinden vurduğu, aynı silahla kayınvalidesini de yaraladığı kaydedildi.

Şüpheli Tanju Mutlugüneş'in aynı silahla kendisini kafasından vurarak intihara teşebbüs ettiği anlatılan iddianamede, ifadesi alınan şüpheli, telefon bayiliği yaptığını, bitişikteki iş yerini de eşinin talebiyle kadın kuaförü olarak açtığını anlattı.
Zanlının, "Ancak zaman içinde eşim iş yerini açmamaya başladı. Kayınvalidem de sürekli aile işlerimize karışmaktaydı. Bu nedenle ailevi sorunlar yaşıyorduk. Olay gününü ise hatırlamıyorum'' ifadesine yer verilen iddianamede, Tanju Mutlugüneş hakkında, ''eşi kasten öldürme'' suçundan ağırlaştırılmış müebbet ile ''kasten yaralama'' suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar, ''ruhsatsız silah bulundurma'' suçundan da 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE