Eşine kızan şahıs, evi yaktı

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kavga ettiği eşinin karakola gidip kendisinden şikayetçi olmasına kızan şahıs, evini ateşe verdi. Yangında evi ateşe veren şahıs ile 2 komşusu dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Yangın, Şehzadeler ilçesi Sakarya Mahallesi Uzunyol Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.P. ile eşi K.P. arasında bir süredir süren tartışmaların bugün akşam saatlerinde şiddetlenmesi sonrası K.P., karakola giderek eşinden şikayetçi oldu. Eşinin karakola giderek kendisinden şikayetçi olmasına sinirlenen M.P., evi ateşe verdi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, apartmandaki bazı vatandaşlar ile M.P. dumandan etkilendi. Olay yerine gelen ambulansta ilk müdahaleleri yapılan M.P. ile 2 apartman sakini hastaneye kaldırıldı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda kamyon altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti
Sürüden ayrılan keçileri kurt kapmadan jandarma buldu
Demir Çubuklu Magandalar Yaşlı Adamı Ölüme Terk Etti!
İstanbul’da 1 Mayıs Alarmı: Taksim ve Beşiktaş’ta Kritik Saatler
İnegöl'de 5 Yıllık "Baba" İntikamı: Hastaneden Acı Haber Geldi!