Eşi ve çocuğunu rehin alan kişi kaçtı

Kumluca ilçesinde eşi ve 4 yaşındaki oğlunu rehin alan kişi, polis ekiplerini görünce oğlunu da alıp kaçtı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kumluca ilçesinde, eşi ve 4 yaşındaki çocuğunu rehin alan bir kişi, polis ekiplerini görünce oğlunu da yanına alarak kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Kumluca'ya bağlı Temel Eğitim Mahallesi Güney Yıldızı Sokağı'nda, bir apartmanın birinci katındaki dairede ikamet eden Mehmet A. (34), evlerinde eşi S.A. ve 4 yaşındaki oğlunu silahla rehin aldı. Mahalle sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine polis ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi.

Polis ekiplerini fark eden Mehmet A, eşini bıraktıktan sonra oğlunu yanına alarak olay yerinden kaçtı. İtfaiye merdiveniyle olayın gerçekleştiği apartman dairesinin balkonuna çıkan ekipler, Mehmet A'nın eşi S.A'yı buldu.

S.A, eşinin psikolojik rahatsızlığı olduğunu ve daha önce de benzer hareketlerde bulunduğunu söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AA

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!