Eşi ve 2 çocuğunu bayıltana kadar döven şahıs kendisini ihbar etti

Adana’da 2 çocuğunu dövdükten sonra karısını da bayıltana kadar döven kişi polisi arayıp ‘eşimi öldürdüm’ diye kendini ihbar edip, evinin adresini polislere verdi. Darbedilen kadın ve 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Adana'da kocası tarafından darbedilen kadın ve 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi 1757 sokakta bir kadının darbedildiği ihbarı üzerine bahse konulu eve gelen polisler, bir kadını yerde baygın, 2 çocuğunu da başından yaralı vaziyette buldu.

Önce çocuğunu darp ederek anlının açılmasına neden olurken sonra karısını öldüresiye dövdü. Olayı gerçekleştiren şüpheli polis tarafından yakalandı.
Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı sinir krizi geçiren Fevzi D., oğlu B.D.’yi darp etmeye başladı. Fevzi D., sert bir cisimle oğlunun anlına vurdu. Küçük çocuk anlı açılınca kanlar içerisinde yere düştü.
Öfkesi dinmeyen Fevzi D., daha sonra karısı Ceylan D.’yi öldüresiye dövdü. Ceylan D., bayılınca Fevzi D., motosiklete binerek hızla kaçtı.
Polisi aradı karımı öldürdüm diye kendini ihbar etti
Olay yerinden kaçan Fevzi D., 155 polis ihbar hattını arayarak eşini öldürdüğünü söyleyip, evinin adresini verdi. Bunun üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, anne ve oğlunu Adana Şehir Hastanesine kaldırdı. Anne ve oğlunun hayati tehlikeleri olmadığını öğrenildi.
Polis, Levent Mahallesi ara sokaklarında yaptığı arama çalışmalarında, olayı gerçekleştiren Fevzi D.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Geçerim deyip yola koştu, kazadan kaçamadı: İşte o anlar
Pusu kurup öğretmenini bıçakladı: O anlar kamerada
İnceleme tamamlandı: Seçil Erzan tutuklu kalacak
Bakan Yerlikaya duyurdu: Konya'da organize suç örgütü çökertildi
Yer yarıldı içine düştü