Erzurum'daki terör operasyonu

Operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yakup Yılmaz'ın Sakarya'daki ailesine acı haber verildi

SAKARYA (AA) - Erzurum'un Şenkaya ilçesi kırsalında düzenlenen ve 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yakup Yılmaz'ın (23) Sakarya'daki ailesine acı haber ulaştı.

Yılmaz'ın Serdivan ilçesi Arabacıalanı Mahallesi'ndeki baba ocağına giden Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, askeri yetkililer ile sağlık ekipleri acı haberi anne Emine ve baba Aziz Yılmaz'a verdi.

Haberin duyulmasının ardından yakınları, şehidin babaevine taziye ziyaretinde bulundu, şehit evine ve caddeye Türk bayrakları asıldı.

Bekar olan şehit Yılmaz'ın 3 erkek, bir kız kardeşinin olduğu, babasının oduncuda çalıştığı öğrenildi.

Öte yandan şehidin cenazesinin, yarın öğle vakti kılınacak namazın ardından Sakarya'da toprağa verileceği bildirildi.

AA

Gündem Haberleri

Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde
Palamut geri döndü, Marmara ve Karadeniz yeniden palamutla doluyor
MSB’den Terörle Mücadele, Hudut Güvenliği ve Savunma Sanayii Açıklaması
250 Milyon Avroluk AVM’nin Dibindeki Yol Patates Tarlasına Döndü