Erzurum’daki köy yangınında 10 ev, 2 ahır kullanılamaz hale geldi

Erzurum'un Uzundere ilçesine bağlı Dikyar Mahallesi'nde elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangında 10 ev ve 2 ahır yandı.

Erzurum'un Uzundere ilçesine bağlı Dikyar Mahallesi'nde elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangında 10 ev ve 2 ahır yandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece yarısı Dikyar Mahallesi'nde bir evin elektrik kontağından kaynaklanan yangın kısa sürede büyüyerek tüm köyü sardı. Köylülerin müdahalede yetersiz kaldığı yangında 10 ev ve 2 ahır kullanılamaz hale geldi.

Yangına Uzundere ve Tortum itfaiye ekiplerinin yanı sıra Erzurum Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve AFAD ekipleri müdahale etti. Yangının meydana getirdiği hasar günün ilk ışıklarıyla ortaya çıktı. Ekiplerin köyde hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

Yangının ardından Uzundere Kaymakamı, Belediye Başkanı, AFAD İl Müdürü, jandarma ve kurtarma ekipleri köyde incelemelerde bulundular.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ALTINAPA BARAJI'NDA ACI OLAY
YHT hattında korkutan çalılık yangını
Isparta'da Çiftçilerin Kabusu Olmuştu: Faili Meçhul 3 Hırsızlık Olayında Flaş Gelişme!
Tozlu raflardan çıkarılan 638 dosya: 3 ayda 28 faili meçhul cinayet aydınlatıldı
KARŞI ŞERİDE GEÇTİ ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ