Erzurum'da uyuşturucu operasyonu

Sokak satıcılarına yönelik operasyonda 2 kilo 288 gram esrar ele geçirildi, bir kişi tutuklandı

ERZURUM (AA) - Erzurum'da polisin "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonunda, 2 kilo 288 gram esrarı piyasaya sürmeye çalıştığı öne sürülen şüpheli tutuklandı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda kentte "torbacı" diye tabir edilen kişilerin yakalanması için faaliyetlerini sürdüren ekipler, zanlı S.Ç'nin evine operasyon düzenledi.

Evdeki aramada, piyasaya sürülmek üzere paketlenmiş vaziyette olan 2 kilo 288 gram esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlı S.Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yetkililer, uyuşturucu ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

AA

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi