Erzurum'da sel: 5 ölü

Erzurum’un Horasan ilçesinde sel 5 ölü

Horasan Kaymakamı Mahmut Ağbal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede etkili olan sağanağın ardından, Saçlık köyü deresinin taştığını, köyde aynı aileden 5 kişinin akıntıya kapıldığının tahmin edildiğini bildirdi.

Ağbal, Saçlık köyüne sevk edilen İl Özel İdare Genel Sekreterliği ekiplerince yapılan aramada, akıntıya kapılan Mahide Kocabaş (70) ile Cüneyt Kocabaş'ın (14) cesedinin bulunduğunu söyledi.

Sele kapıldığı tahmin edilen 3 kişinin bulunması için de Erzurum'dan İl Savunma Arama Kurtarma Birliğinden ekip istediklerini anlatan Ağbal, ''Sağanak sonrası köyde derenin taşması sonucu aynı evde bulunan 5 kişinin akıntıya kapıldığı bilgisini aldıktan sonra arama kurtarma ekiplerimizle birlikte köye geldik. Arama çalışmaları devam ediyor'' dedi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Gazeteci Ali Çağatay tutuklandı: İBB yöneticisi paylaşımı sonrası cezaevinde
Kocaeli'de özel harekatlı fuhuş operasyonu! Yüzlerini tişörtle kapattılar
Ankara'da 225 gözaltı, 178 tutuklama
Yatırım Vaadiyle 1,5 Milyar Liralık Vurgun İddiası
Bergama'da İş Yerinde Silahlı Saldırı: 1 Kişi Hayatını Kaybetti