Erzurum'da salgın iddiası

Aşkale ilçesinde çok sayıda kişi, karın ve eklem ağrısı, ishal ile yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvurdu

ERZURUM (AA) - Erzurum'un Aşkale ilçesinde çok sayıda kişi, karın ve eklem ağrısının yanı sıra ishal ve yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuruda bulundu.

Alınan bilgiye göre, ilçede dünden bu yana henüz belirlenemeyen nedenle rahatsızlanan çok sayıda kişi, karın ile eklem ağrısı, ishal ve yüksek ateş gibi şikayetlerle Aşkale Devlet Hastanesine geldi.

Hastanede serum takılan hastaların birçoğunun yapılan müdahalenin ardından taburcu edildiği, bazılarının ise tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Benzer şikayetlerle halen hastaneye başvuruların olduğu, salgın iddiasıyla ilgili Halk Sağlığı Müdürlüğünce inceleme başlatıldığı kaydedildi.

Aşkale Devlet Hastanesine hasta sayısının fazla olması nedeniyle kent merkezindeki hastanelerden doktor ve sağlık personeli gönderildiği öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü