Erzincan'da kutlamalar iptal edildi

AK Parti'nin 2. Olağanüstü Kongresi'nde Genel Başkanlığa seçilen Binali Yıldırım'ın memleketi Erzincan'da, kongre sonrası yapılması planlanan kutlama programı kente bir gün önce gelen şehit haberi nedeniyle iptal edildi

ERZİNCAN (AA) - AK Partinin 2. Olağanüstü Kongresi'nde Genel Başkanlığa seçilen Binali Yıldırım'ın memleketi Erzincan'da, kongre sonrası yapılması planlanan kutlama programı, kente bir gün önce gelen şehit haberi nedeniyle iptal edildi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AA'ya yaptığı açıklamada, "Van'ın Gürpınar ilçesinde devam eden operasyonlar kapsamında, bölgeye intikal eden bir aracın kaza yapması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Fırat Kılıç'ın cenazesinin dün defnedilmesinin ardından, planlanan kutlamalar iptal edildi." dedi.

Şehrin tüm cadde ve çarşıları Türk bayrakları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın posterleri ile süslendi.

Kongre sonrası yapılması planlanan havai fişek gösterisi ve kutlamalar iptal edildi.

AA

Gündem Haberleri

215 YENİ DİRİ FAYIMIZ OLDU
6 ŞİRKETE EL KONULDU
KAHVEHANE MÜDAVİMLERİNE YARGITAY’DAN KÖTÜ HABER
AFRİKA'NIN BELALISI TÜRKİYE'YE GÖRÜNTÜLENDİ
Bir günde 10 bin yolcu! Türkiye'nin en yeni metrosu