Erzincan ve İstanbul'daki terör operasyonu

Terör örgütü PKK/KCK'ya yardım yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 1'i kadın 16 zanlı tutuklandı

ERZİNCAN (AA) - Erzincan ve İstanbul'da, terör örgütü PKK/KCK'ya yardım yaptıkları gerekçesiyle yakalanan 1'i kadın 16 zanlı tutuklandı.

Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri koordinesinde, Erzincan ve İstanbul'daki çeşitli adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınıp Erzincan'a getirilen 16 şüphelinin ifade işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen ve 1'i kadın 16 zanlı, savcılık sorguları sonrası çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince "terör örgütüne bilerek yardım etme" suçundan tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

İznik'te Gelin Alma Töreninde Damada Unlu Su Varilli Şaka
Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR