Erzincan polisi ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıttı

Erzincan'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtımı yapıldı.

Erzincan'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtımı yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünün geleneksel hale getirdiği kurban eti dağıtımı etkinliği bu yıl da önceden tespiti yapılan ihtiyaç sahibi 115 aileye toplamda 342 kilogram olarak dağıtıldı.

Kurban kesen emniyet mensuplarından gönüllü olarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere kurban payı toplanarak, Kurban Bayramının ikinci günü sabahı ihtiyaç sahibi vatandaşların özellikle de çocukların bayramları tebrik edilerek polislerin kesmiş olduğu kurban etleri kendilerine takdim edildi.

Emniyetten konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Bayramlar, milli birlik ve beraberliğin güçlendiği sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı toplumsal yaşamda vazgeçilmez öneme sahip günlerdir. Bayramlarda paylaşmanın önemi bir kez daha ortaya çıkmaktadır. Bu bayramda da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek amacı ile Erzincan İl Emniyet Müdürlüğümüzce geleneksel hale getirilen kurban eti dağıtımı etkinliği gerçekleştirilmiştir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Aleyna Kalaycıoğlu Hakkındaki O İddialar Yalan Çıktı! İşte Son Durumu
Galata Kulesi davasında mahkemeden İBB’ye ret kararı
Sözünü tuttu 1000 lahmacun dağıttı
İslam Dinine Hakaret Edenler Hakkında Suç Duyurusu
İncirlik Üssü'nde Siren Sesleri Paniğe Yol Açtı: MSB'den İlk Açıklama Geldi