Ertuğrul Gazi Bulvarı ışıl ışıl oldu

Derince'de devam eden dekoratif aydınlatma çalışmaları ile Ertuğrul Gazi Bulvarı'nın ikinci etabı da tamamlanarak, ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Derince'de devam eden dekoratif aydınlatma çalışmaları ile Ertuğrul Gazi Bulvarı'nın ikinci etabı da tamamlanarak, ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

Derince Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde ilçede dekoratif aydınlatma çalışmalarını sürdürüyor. Derince Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ilçede yaptıkları son dekoratif aydınlatma çalışmaları Fatih Sultan Mahallesi Ertuğrul Gazi Bulvarı'nın ikinci etabında oldu. İlçenin adeta siluetini değiştiren dekoratif aydınlatma çalışmaları, aynı zamanda bölgedeki ticari hareketliliği de artırarak, esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan
"YAĞMUR YAĞIYOR, SU TOPRAĞA GİRMİYOR