Erol Ceylan’ın hedefi Amerika

Dünyanın en iyi promotörleri arasına girmeyi başaran EC BOXING spor kulübü yönetim kurulu başkanı Erol Ceylan, Amerikan boksuna kafa tutmaya devam ediyor.

Dünyanın en iyi promotörleri arasına girmeyi başaran EC BOXING spor kulübü yönetim kurulu başkanı Erol Ceylan, Amerikan boksuna kafa tutmaya devam ediyor.

Dört yıl Almanya'da üst üste yılın en iyi promotörü seçilen Erol Ceylan, Belçikalı boksör Jack Mulowayi ile Amerika'nın Reading kentinde yer alan Santander Arena'da ringe çıktı. Yenilgisiz Kübalı dövüşçü Frank Sanchenz Faure karşısında kıran kırana bir mücadele veren Mulowayi karşılaşmanın sonunda sayıyla maçtan yenik ayrıldı.

Sporcunun promotörü Erol Ceylan, dünyanın her yerinde maçlara çıktıklarını belirterek, "Amerika boksun merkezi olarak kabul ediliyor ve Avrupa'nın ardından buraya da ağırlık verdik. Amerika'dan da zaferlerle ayrılmak istiyoruz bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Kulübümüz boksörlerinden Ali Eren Demirezen, Fatih Keleş, Hüseyin Cinkara, Alpay Yaman ve diğer sporcularımızı da ilerleyen yıllarda buralarda karşılaşmalara çıkararak, altın kemerleri kulübümüze götürmeyi planlıyoruz" dedi.

Spor Haberleri

ALADAĞLAR ZİRVELERİNİ GÖKYÜZÜNDEN GEÇİYORLAR
Gece maratonuna 370 sporcu
2026 FIFA Dünya Kupası’nda son 16
Fenerbahçe'den Dev Stoper Hamlesi: Nathan Aké İmzayı Attı
DÜNYA KUPASI KURALLARI TÜRKİYE'YE GELİYOR