Erkin Koray İstanbul'da sahne aldı

Koray: "Hala konser verebiliyor olmak ve sizleri görüyor olmak son derece mutluluk verici. Demek ki her şey bitmiş değil. Her şey daha iyi olacak İnşallah"

İSTANBUL (AA) - Anadolu rock ve hard rock türünün özgün sanatçılarından Erkin Koray, çıkacağı son 3 konserin ilkinde sevenleriyle buluştu.

Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezinde sevenleriyle buluşan Koray, uzun bir alkışın ardından unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

"Biz eski bir müesseseyiz, sizi buradan mutlu göndereceğiz." diyerek sevenlerini selamlayan Koray, Sanma Arkadaş, Arap Saçı, Gaddar ve Kızları da Alın Askere isimli şarkılarını elektro gitarı eşliğinde söyledi.

Sık sık seyirciyle konuşan Koray, "Alkışları almış durumdayım. Bu gece çok güzel geçecek. Bu memlekette hala konser verebiliyor olmak ve sizleri görüyor olmak son derece mutluluk verici. Demek ki her şey bitmiş değil. Her şey daha iyi olacak İnşallah." diye konuştu.

Sanatçının bu konserin ardından iki konsere daha çıkması bekleniyor.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Sinemada Büyük İndirim: Film Özel Bileti Dönemi Başladı!
Geleneksel Pınar Pazarı Panayırı 28 Haziran’da Başlıyor
Haydarpaşa Garı küllerinden doğdu
Su Yavuz'dan Büyük Başarı: Berklee'den Ödülle Döndü
Niğde’de korku rüzgarı: Porsuk: Kayıp Dua geliyor