Eric Bailly, Beşiktaş’ta

Beşiktaş, Premier Lig ekibi Manchester United'ın defans oyuncusu Eric Bailly'i transfer ettiğini açıkladı.

Beşiktaş, Premier Lig ekibi Manchester United'ın defans oyuncusu Eric Bailly'i transfer ettiğini açıkladı.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, defans hattını Eric Bailly ile güçlendirdi. Siyah-beyazlılar, 29 yaşındaki oyuncunun transferi konusunda takımı Manchester United ile anlaşıldığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Kulübümüz, Fildişili defans oyuncusu Eric Bailly'nin nihai transferi hususunda Manchester United ile anlaşmaya varmıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Eric Bailly'e şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Konya'da o fotoğrafı çekene 30 bin lira ödül
Konya'da kupa sahibini buldu
SERDAL ADALI, SERGEN YALÇIN, CERNY VE AGBADOU, PFDK’YA SEVK EDİLDİ
Mircea Lucescu anısına saygı duruşunda bulunulacak
Konya'daki finallere katılacak sporcular belli oldu