Ereğli’de siyaset değişti

yazar-8

Yerel seçimler için hodri meydan demeye başlayan partiler asıl adayları sır gibi saklamaya çalışırken Ereğlili kime isterse o adayımız kandırmacasına da devam ediyorlar.

Her partinin kendine özgü aday adayları var. Gündemde isimlerini sıkça duyduğumuz aday adayları partilerinin ileri gelenlerini ziyaretlere başladılar. Üyelerle görüşmeler, parti yönetiminden taraf bulmaya çalışmalarda çabası.  MHP’nin aday adayları arasında birçok isim bulunuyor. Yusuf Kılınç, Özden Taşkın, Adem Güçlü, Ekrem Özdemir, Aydın Selay diğer taraftan aday olmadığını söyleyen Hüseyin Oprukçu’nun aday olabileceği söyleniyor.

 CHP’nin aday adayları arasında birçok isim var. Nedim Güldalı, Mehmet Topbaş, Osman Saçlı, Hüseyin Kaya, Rabet Bozkurt, Aday değilim dese de Kenan Akpınar.

AK Parti’nin aday adayları ise Ahmet Özdoğan, Ünal Ömer Güçlü, Yaşar Yaman, Cemil Dönmez, aday değilim dese de Yılmaz Altunsoy.

Diğer partilerden aday ve aday adayı olacaklardan bize gelen duyum yok.

Şimdi her üç partiden de aday adayı olmadığını ifade eden ama aday ederlerse düşünürüm diyen isimler var. 

Ben 15 güne kadar bir aday adayı ismi açıklayacağım. Bu aday adayı Ereğli’deki dengeleri tamamen değiştirecek. Bazı aday adaylarının basından uzak olmaları, Ereğli için ortaya net Proje koyamamaları Ereğli halkını düşündürüyor. Ben adayım demekle her şey bitmiyor. Ereğli için ne yapabileceğinizi ortaya bir koyun, Ereğlililer projelerinize, yapacaklarınıza göre sizleri değerlendirsin.

Bu güne kadar net olarak adaylığını AK Parti’den Ünal Ömer Güçlü açıkladı. Güçlü, neler yapabileceklerini projelerini bizlerle paylaştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in danışmanı olması ve EGO Özel Kalem Müdürü olması da onun kariyerini gösteriyor. Müfettişlik yaptığı dönemlerde Türkiye’de gitmedik İl bırakmamış. Biz diğer adaylardan da aynı medeni cesareti bekliyoruz. Ereğli halkına yapacaklarını anlatsınlar. Sorunları çözümleriyle ortaya koysunlar.

Soğuk kış günlerini sıcak seçim çalışmalarıyla geçireceğiz görüntüsü hâkim.  Aday adaylarının halk bütünleşecekleri projeleriyle onları bizde Ereğli halkına tanıtmaya gayret edeceğiz.

 

 

 

 

 

Yorum Yap
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.