Ereğli’de 60 yaşındaki şahıs evinde ölü bulundu

Olay ilçeye bağlı Kirmanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre evde kendi başına yaşayan 60 yaşındaki kişi kendini astı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 60 yaşındaki bir şahıs evinde ölü bulundu.

Olay ilçeye bağlı Kirmanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre evde kendi başına yaşayan 60 yaşındaki kişi kendini astı. Bina sakinleri şahıstan haber alınamaması üzerine durumu polis ve 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı kırarak içeriye girdi ve cansız bedeni ile karşılaştı. Yaşlı adamın cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Bursa'da Kan Donduran Cinayet: Eşini İple Boğarak Öldürdü
Dur ihtarına uymadı, motosikletini polisin üzerine sürdü: 2 yaralı
Afyonkarahisar'da Büyük Yangın: Sucuk Fabrikası Kül Oldu
İzmir’de mobilya mağazasında yangın
Yalova'da trajedi: Oğlunu kurtarmak isterken o da akıma kapıldı: 2 ölü