Ereğli’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Kutlama programı, Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla başladı. Buradaki törenin ardından etkinlikler Ereğli Kültür Merkezi'nde çeşitli gösterilerle devam etti. Öğrenciler tarafından hazırlanan programlar, katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Ereğli'de gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamalarına ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

KONYA'NIN ÇÖLÜ TARİH YAZIYOR
KTO Seçimlerinde Yoğun Katılım: Öztürk’ten Teşekkür Mesajı
Kulu’da kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı
SAĞANAK KAZALARI BERABERİNDE GETİRDİ
KONYA'DA HAZIRLIK TAMAM