Erdoğan'dan Barzani'ye rest! 'Bir gece ansızın gelebiliriz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuzey Irak’ta yapılan referanduma ilişkin, ''Gerektiğinde Irak’ta da adım atmaktan geri durmayacağız. Bölgemiz refaha kavuşana kadar mücadelemiz sürecek. Bir gece ansızın gelebiliriz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuzey Irak’ta yapılan referanduma ilişkin, “Bu bölge sadece bir şahsın ya da aşiretinin hayat alanı değildir. Kimse bizden sınırlarımızın hemen yanı başında yeni bir kriz çatışma alanı doğmasına izin vermemizi bekleyemez. Sonucuna bakmaksızın bunu yok hükmünde kabul ediyoruz. Atılacak adımları açıklayacağız. Giriş çıkışlar kapatılacak. Bundan sonra Kuzey Irak yerel yönetimini bakalım petrolünü hangi kanalla satacak. Vana bizde vanayı kapattığımız zaman o işte biter” dedi. 

Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

“Gerektiğinde Irak’ta da adım atmaktan geri durmayacağız. Bölgemiz refaha kavuşana kadar mücadelemiz sürecek. Bir gece ansızın gelebiliriz”  

Politika Haberleri

CHP'de Sürpriz Aday Senaryosu: İki Yeni İsim Gündemde!
İki Partiyi Ziyaret Etti, Ereğli’de Kulisler Karıştı
KONYA LİSTEDE YER ALDI
AK PARTİ'DEN ÇOK SERT 12 EYLÜL AÇIKLAMASI
CHP'DEN İMAMOĞLU'NA TEK ŞART