Erdoğan'dan "17 Ağustos" paylaşımı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan:- "Hiçbir zaman unutmayacağımız bu felaketin sebep olduğu kayıpların bir daha yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri almaya devam edeceğiz"

ANKARA (AA) - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek, "Hiçbir zaman unutmayacağımız bu felaketin sebep olduğu kayıpların bir daha yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri almaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından 17 Ağustos 1999'da yaşanan Marmara Depremi'ne ilişkin paylaşımda bulundu.

Erdoğan, şunları kaydetti:

"17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Hiçbir zaman unutmayacağımız bu felaketin sebep olduğu kayıpların bir daha yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri almaya devam edeceğiz."

Politika Haberleri

OKULLARDA GÜVENLİK TEDBİRLERİ TAVİZSİZ UYGULANACAK
KABİNE SONRASI SERT MESAJLAR
Bakan Çiftçi: "Fay Hatları Pasaport Taşımaz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’Filenin Sultanları’na tebrik
DEV REFORM GELİYOR