Erdoğan-Trump telefon görüşmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump arasındaki telefon görüşmesinde, DEAŞ, PKK, FETÖ ve benzeri örgütler dahil, tüm terör örgütlerine karşı birlikte mücadele etme konusunda mutabık kalındı- Erdoğan'ın Soçi zirvesi hakkında ABD Başkanı Trump ile bi

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasındaki telefon görüşmesinde DEAŞ, PKK, FETÖ ve benzeri örgütler dahil, tüm terör örgütlerine karşı birlikte mücadele etme konusunda mutabık kalındığı bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden, Erdoğan ile Trump arasında bu akşam gerçekleşen telefon görüşmesine ilişkin basın açıklaması yapıldı.

Buna göre, Türkiye ve ABD arasındaki ikili konuları ele alan Erdoğan ve Trump, Suriye krizi ve bölgesel konular hakkında görüş teatisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Soçi zirvesi hakkında Trump ile bilgi paylaştığı görüşmede, terörle mücadele üzerinde de duruldu.

Türkiye ve ABD ilişkilerinin güçlendirilmesinin önemine değinen iki lider, DEAŞ, PKK, FETÖ ve benzeri örgütler dahil, tüm terör örgütlerine karşı birlikte mücadele etme konusunda mutabık kaldı.

AA

Gündem Haberleri

Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı