Erdoğan çifti iftarda çocukları ağırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle iftarda çocukları ağırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarla Huber Köşkü'nde iftarda buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı münasebetiyle Huber Köşkü'nde çocukları ağırladı.

İftar programında çocuklarla bir araya gelen Erdoğan çifti, çocuklarla tek tek ilgilenerek fotoğraf çektirdi.

İftar sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara ikramlarda bulunurken, Emine Erdoğan ise çocuklara pamuk şeker ve elma şekeri dağıttı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gümüş balığında yüzler gülüyor
KONYA'DA SAĞANAK MESAİSİ
Boğaz’da Facianın Eşiğinden Dönüldü: KAPPA Gemisi Yalıya Metreler Kala Durdu
"HASTANELER SATILIYOR" İDDİALARINA JET YANIT