Erdek’te orman işçisi dere yatağına düştü

Balıkesir'in Erdek ilçesinde dere yatağına düşen orman işçisi, Jandarma ve İtfaiye Ekipleri tarafından müdahale edilerek kurtarıldı.

Balıkesir'in Erdek ilçesinde dere yatağına düşen orman işçisi, Jandarma ve İtfaiye Ekipleri tarafından müdahale edilerek kurtarıldı.

Erdek Atatürk mah Muğle Mevkiinde dere yatağına düşen orman işçisi M.Ö. Erdek İtfaiye ve Jandarmanın koordineli çalışmasıyla düştüğü yerden çıkarıldı. 112 Acil Sağlık Ekiplerine teslim edilen yaralı Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Denize açılan balıkçı kayboldu: Tekne geldi, kendisi yok
CHP Otobüsü Şoförü İçin 13 Yıl Hapis İstemi
APP PLAKADA ERTELEME YOK
Vukuatlı eşek, çocuğa kabusu yaşattı
KALP MASAJIYLA HAYATA DÖNDÜ