Erbakan’dan ’Altılı Masa’ yorumu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine geldi. 6'lı masadaki çatlağı değerlendiren Erbakan, "Altı benzemezin bir araya geldiğini defalarca ifade ettik" dedi.

Tekirdağ'daki ziyaretleri çerçevesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayarak Altılı Masa'dan Meral Akşener'in ayrılmasını değerlendiren Erbakan, "Yeniden Refah Partisi olarak uzun zamandır altılı masadan çatırtılar geldiğini, uzun ömürlü birliktelik olamayacağını, altı benzemezin bir araya geldiğini defalarca ifade ettik. Son olarak gelinen noktada masanın ortadan ikiye ayrılmasına dönüştü. Ve bu masanın altı da masada bulunan altı partide kalmıştır. Bu verdikleri görüntü iş başına gelmeden birbirine düşmeleri, tabiri caizse saç saça baş başa birbirlerine girmeleri milletimiz tarafından da görülmektedir. Masada bulunanlardan bir hayır gelmeyeceğini milletimiz gördü. Daha iş başuna gelmeden birbirlerine girenlerin iş başına geldiklerinde Türkiye'ye kaostan başka bir şey getirmeyeceği apaçık ortadadır. Kasa başındakilerden, mevcut iktidarlardan ve masa başındakilerden milletimize hayır gelmez" dedi.

'Seçime üçüncü ittifakla mı gireceksiniz?" sorusuna Erbakan; "Biz kendimiz Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere giriyoruz. Kendimiz aday çıkartıyoruz" ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Görevden alınan CHP il başkanları Özgür Özel İrtibat Bürosu açıyor
19 Yıllık Sır DNA İncelemesiyle Çözüldü
İZMİR AK PARTİ'YE Mİ GEÇİYOR?
CHP Niğde İl Başkanı görevden alındı
26 İL YÖNETİMİ FESHEDİLDİ