EPDK kararı

Hakkari, Şırnak ve Artvin illeri için doğalgaz dağıtım lisansı ihalelerine çıkılacak

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), Hakkari, Şırnak ve Artvin için doğalgaz dağıtım lisansı ihalelerine çıkılacak.

"Hakkari, Şırnak, Yüksekova, Cizre, İdil ve Silopi Doğal Gaz Dağıtım Lisansı İhalesi" ile "Artvin Doğal Gaz Dağıtım Lisansı İhalesi" ilanları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Hakkari'nin Merkez ve Yüksekova, Şırnak'ın Merkez, Cizre, İdil ve Silopi ilçelerini kapsayan doğalgaz dağıtım bölgesi ile Artvin doğalgaz dağıtım bölgesi için iki ayrı ihaleye çıkılacak.

İhaleler sonrasında verilecek şehir içi doğalgaz dağıtım lisansları, yürürlük tarihlerinden itibaren lisans hükümleri dahilinde 30 yıl geçerli olacak.

Katılım için EPDK'dan yeterlilik alınması gereken ihalelere ilgili şirketler, ilgilendikleri ihale için EPDK tarafından istenen belgeleri eksiksiz olarak 27 Şubat Pazartesi günü mesai bitimine kadar Kuruma elden teslim edecek.

Söz konusu ihalelere postayla yapılan başvurular ve zamanında teslim edilmeyen dosyalar değerlendirmeye alınmayacak.

AA

Ekonomi Haberleri

Yargıtay'dan Emsal Mesai Kararı
ŞARJ PİYASASINDA TÜKETİM REKOR SEVİYEDE
En Zengin İsmin Serveti Aylar İçinde Eridi!
Piyasalarda Serbest Fon Operasyonu: 131 Fon Tasfiye Ediliyor
Polislere Ankara'da TOKİ Konutları Geliyor