Enkazdan ölü çıkarılan yakınlarının ardından gözyaşı döktüler

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kurtarma ekipleri bir kadının cansız bedenini çıkardı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kurtarma ekipleri bir kadının cansız bedenini çıkardı. Biri kadın 2 kişi, cenazeye elleriyle dokunarak sevdiği kişinin ardından gözyaşı döktü.

Kahramanmaraş merkezli depremde, İskenderun'daki bir enkaz altından bir kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Battaniyeye sarılan kişinin cansız bedeninin başında yakınları gözyaşları döktü. Biri kadın iki kişi hayatını kaybeden kişinin yanına çömelerek, battaniye üzerinden yakınlarını elleriyle sevdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Avrupa'daki Gurbetçiler İçin Türksat 4A Rehberi! Almanya, Avusturya ve Hollanda İçin Frekans Ayarları
Türksat Frekans Değişikliği: Çanak Anten Ayarı Nasıl Yapılır? Anten Yönü Değişecek mi?
Ukrayna’dan Savaş Çakar’ın ailesine tepki çeken mesaj: Hak ettiğini aldı
5. İstanbul Festivali'nde Ateez Rüzgarı: Kilometrelerce Kuyruk Oluştu
Gazeteci Nuray Başaran’dan İYİ Parti ve CHP Hakkında Şok İddia