Enkaz altında yaşam mücadelesi veriyordu, 89 saat sonra kurtarıldı

Kahramanmaraş'ta yıkılan binanın enkazında kalan Yusuf isimli vatandaş, depremin 89'uncu saatinde itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kahramanmaraş'ta yıkılan binanın enkazında kalan Yusuf isimli vatandaş, depremin 89'uncu saatinde itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından afet bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve A Takımı ekipleri, bir vatandaşı daha sağ salim kurtardı. Kahramanmaraş'ta yıkılan bir binanın enkazında kalan Yusuf isimli vatandaş, ekiplerin uzun uğraşları neticesinde kurtarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. İtfaiye ekiplerinin Kahramanmaraş'ta 22, Adıyaman'da 15, Hatay'da 25 olmak üzere 62 vatandaşı enkaz altından kurtardığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Hayat Kurtaran İtfaiyeci Kundakçı Çıktı: Eski Sevgilisi Yoğun Bakımda
İzmir paylaşımı yapan Berna Laçin, SEGBİS ile ifade verecek
Milyonluk ziynet eşyasını elleriyle dolandırıcıya verdi
Fon soruşturmasında dezenformasyon uyarısı
Hareket halindeki trenin önünü kestiler, içeri alınmayınca treni taşladılar