Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ragıp Karayılan Seydişehir’de ekmeğin pahalı olduğunu söyledi.
Başkan Karayılan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, fırıncılara 2007 yılı 12. ayında verdiği zam oranı 200 gram ekmek 35 yeni kuruşa satılması yönündeydi diyen başkan Karayılan, ekmeğin gramajı düştükçe kalitesinin azaldığını söyledi.
Fırıncıların verdikleri bu fiyatı uygulamayarak bizim verdiğimiz fiyatta bir kilogram ekmek 1.75 YTL ye gelirken şu anda ekmeğin 2 YTL den satıldığını böylece vatandaşın bir kilogram ekmekte 25 yeni kuruş fazla ödeme yaptığını belirtti.
Konya da en pahalı ekmeği Seydişehir halkının yediğine dikkat çeken Karayılan, ekmek fiyatının yeniden ayarlanması gerektiğine dikkat çekti.
Fahri Kubilay/Memleket-Seydişehir