'En önemli sorun etnik bölücülük'

MHP’li Deniz Bölükbaşı, Türkiye'nin en önemli sorununun etnik bölücülük ve kanlı terör olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Bölükbaşı, MHP İl Teşkilatınca Konya Esnaf Odaları Birliği Konferans Salonu'nda düzenlenen, ''İç ve Dış Politikadaki Son Gelişmeler'' konulu konferansa katıldı.

 

Konferansta iç ve dış politikadaki gelişmeleri değerlendiren Bölükbaşı, AK Parti'nin uyguladığı politikalarla Türkiye'yi her alanda çıkmaza sürüklediğini savundu.

 

Bölükbaşı, ''Türkiye'de etnik, inanç ve mezhep alanlarında kutuplaşma tahrik edilmektedir. Bütün manevi değerler toplumsa çatışma aracı haline getirilmektedir. Türkiye'nin en önemli sorunu etnik bölücülük ve kanlı terördür. Bu iki bela da birbirinden beslenmektedir. PKK terörü son 5 yılda yeni boyutlar kazanmış ve Türkiye'nin karşısına en büyük güvenlik sorunu olarak çıkmıştır.'' diye konuştu.

 

Bölükbaşı, ''Irak'ın kuzeyine yönelik 20'ye yakın hava operasyonu ve bir kara harekatı düzenlenmiştir. Ancak bir sonuç alınamamıştır. Terör örgütü PKK, halen Güngören'de, Erzincan'da eylemlerini sürdürmektedir. Terör örgütü, eylemlerine artık şehirlerde devam etmektedir.'' dedi.

 

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı da AK Parti'nin politikalarıyla ülkeyi daha yoksul hale getirdiğini ileri sürdü.

Yolsuzlukların hortladığını iddia eden Kalaycı, ''İlçelere, köylere kadar yolsuzlukları indirdiler. Kredi kartı borçluları almış başını gidiyor. Geride kalan 6 yılda ülkemizi tamamen dışa bağımlı hale getirdiler.'' diye konuştu.

aa

 

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?