Emrah Başsan sözleşme yenilemedi

Süper Lig'de 2 sezondur Kayserispor forması giyen Emrah Başsan, sözleşme yenilemedi.

Süper Lig'de 2 sezondur Kayserispor forması giyen Emrah Başsan, sözleşme yenilemedi. Tecrübeli futbolcu, takım arkadaşları ve kulüp çalışanları ile vedalaşarak şehirden ayrıldı.

Yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giyip giymeyeceği henüz belli olmayan Emrah Başsan, Kayserispor forması ile 2 sezonda 58 Süper Lig, 9 Türkiye Kupası maçına çıktı. 31 yaşındaki futbolcu, 7 kez lig maçlarında 3 kez de Türkiye Kupası maçlarında gol atma başarısı gösterdi.

Daha önce de Bernard Mensah, Cenk Gönen, Mario Gavranovic gibi isimler sarı kırmızılı takımdan ayrılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray kapılarını taraftara açtı
Konyaspor-Antalyaspor maçının hakemi belli oldu
U15 Gençler Lig'i maçında fileler 18 kez havalandı
Galatasaray’da kriz iddiaları büyüyor! Okan Buruk’un geleceği tartışılıyor
Fenerbahçe'de Şampiyonluk Ateşi: Sadettin Saran'dan 10 Milyon Euroluk Dev Prim!