Emniyet Genel Müdürlüğü’nün Bursa paylaşımı duygulandırdı

Emniyet Genel Müdürlüğü, resmî Twitter hesabından yapmış olduğu Bursa paylaşımı hem duygulandırdı hem de geçmişe götürdü.

Emniyet Genel Müdürlüğü, resmî Twitter hesabından yapmış olduğu Bursa paylaşımı hem duygulandırdı hem de geçmişe götürdü.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün #tbt akımına uyarak yapmış olduğu paylaşım, kısa sürede binlerce kişi tarafından görüntülendi. 1967 yıllarında çekilmiş olan fotoğrafı, "Motosikletli Trafik Polislerimiz görev başında" başlığıyla Bursa paylaşımı görenleri geçmişe götürdü. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Bursa paylaşımı 1 saatte 26 bin kişi tarafından görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

TOKİ Hayali Kuranları Hedef Almışlardı: Siber Çeteye 13 İlde Darbe!
Sosyal medyadan tartıştıkları kadını sokak ortasında bayılana kadar dövdüler
Antalya Sallandı: AFAD Son Dakika Deprem Verilerini Paylaştı
Babadan küçük kızına acı dolu veda
Karaman’da spiral makinesinden çıkan kıvılcımlar yangın çıkardı