Emniyet, 'dolandırıcılık' için cepten uyardı

Emniyet Genel Müdürlüğü, cep telefonu abonelerine gönderdiği kısa mesajla, kendisini kamu görevlisi olarak tanıtıp dolandırıcılık yapanlara karşı itibar edilmemesi konusunda uyardı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, cep telefonları abonelerine; cep telefonları kullanılarak gerçekleştirilen, son dönemde artan dolandırıcılık olaylarıyla ilgili SMS (kısa mesaj) gönderdi. ''Kimden'' bölümünde Emniyet Genel Müdürlüğünün kısatması olan ''EGM'' ifadesi bulunan kısa mesajda, ''Kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan ve türlü bahanelerle kontör/TL ve kartsız havale yapmanızı isteyenlere itibar etmeyiniz'' deniliyor.

Mesajın alt bölümünde ise cep telefonu aboneleri, detaylı bilgi için www.asayis.pol.tr internet adresine yönlendiriliyor.

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?