Emine Erdoğan Şanlıurfa'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadınlarla el işi ürünler yaptı

ŞANLIURFA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Şanlıurfa'da bir araya geldiği kadın kursiyerlerle el işi ürünleri yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa temasları kapsamında kente gelen Emine Erdoğan, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi yakınlarında kadınların faaliyet gösterdiği Hamarat Eller Çarşısını gezdi.

El işi ürünlerin yapıldığı çarşıda kadınlarla sohbet eden Erdoğan, zaman zaman kursiyerlerle deri ve kaligrafi çalışması yaptı.

Görüşmenin ardından AA muhabirine açıklamada bulunan çarşının usta öğreticisi Nermin Bebe, Emine Erdoğan'a ziyaretlerinden dolayı çarşı kadınları adına teşekkür etti.

Ziyaret esnasında kadınların yakından ilgilendiğini ifade eden Bebe, "Cumhurbaşkanımızın eşi teşrif etti ve yapılan çalışmaları tek tek inceledi. Çok beğendiler, özellikle deri çalışmalarına büyük ilgi gösterdi. Bizde çok gururlandık ve onur duyduk. Biz de onore olduk." dedi.



AA

Gündem Haberleri

Karaya oturan kuru yük gemisi dronla görüntülendi
Giydiği Çorapları Satışa Çıkarmıştı: Bakanlıktan Fenomen E.D. Hakkında Suç Duyurusu
COP31'e 25 bin 739 polis
SGK 100 denetmen yardımcısı alacak
Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi